Week 1

Week 1 (21 juli – 28 juli)

Deze week begeef je je als vrouw onder de vrouwen! en als man onder de mannen! of ontspan je met Tantra. De jongeren ontmoeten elkaar in de Jongerenweek.

In de namiddag zijn er zowel voor de volwassenen als de kinderen workshops naar keuze.

Tantra van Anoek (VOL)

In een sfeer van lichtheid met diepgang maak je een reis langs je eigen grenzen. Je onderzoekt hoe jij contact en intimiteit aangaat en hoe jij dat in het verleden zo geleerd hebt. Je herkent je patronen en blokkades en voelt daarin wat jouw eigen verlangens zijn.

meer


Vrouwen! door Kerstin en Monique (VOL)

Meer en meer voelen vrouwen het verlangen naar echte verbinding met andere vrouwen. Naar leven vanuit onze vrouwelijke kracht en elkaar daar in te ondersteunen, elkaar te bekrachtigen. Het is niet altijd vanzelfsprekend om je daar als vrouw volledig vrij en veilig in te voelen.

meer


Mannen! door Marcel en Albert

Andere mannen opzoeken is niet altijd onze eerste beweging. Zeker als het om kwetsbare thema’s gaat. Deze zomerweek geven we mannen de gelegenheid elkaar op te zoeken om te delen, te steunen en gesteund worden om vervolgens vanuit de bedding van de mannen het contact met de vrouwen op te zoeken.

meer


Jongerenweek door Meike

Leren over jezelf. 

In deze week gaan we aan de slag met de vraag “Wie ben ik?”. Vooruitlopend op alle keuzes, nieuwe contacten en zelfstandigheid die er aan gaan komen is het fijn (een beetje beter) te ontdekken wie jij bent.

We kijken naar waar je vandaan komt, wat je kunt en wat je wilt. Dit doen we  onder andere met samenwerkingsopdrachten, vertrouwensspelen en met open gesprekken waarin iedereen gewaardeerd wordt als wie die is.  Naast inhoudelijke thema’s zorgen we voor voldoende plezier en ontspanning zodat het zowel een inhoudelijke als een deugddoende vakantieweek voor je wordt

meer


Kinderavontuur

Als gevolg van het grote aantal inschrijvingen van kinderen voor kinderavontuur week 1 zijn nieuwe aanvragen voor aanmelding van kinderen van 0 tot 16 jaar voor het kinderavontuur in week 1 alleen mogelijk in overleg.

Elke week worden er aan de hand van een thema diverse activiteiten georganiseerd, zoals bosspelen, behendigheidsspelletjes, knutselen, muziek maken, etc. Daarbij houden we rekening met de samenstelling van de groep (grootte, leeftijd, jongens/meisjes). Ook is er ruimte voor eigen inbreng. De thema's zijn elke week een verrassing.

Schrijf je nu in!