Zomers Zijn – Vakantie op De Schans 2022

Een héérlijke vakantie,

met onvergetelijke ervaringen, die je een leven lang zal koesteren.

Afgelopen jaar is Zomers Zijn ontstaan doordat we ons programma moesten aanpassen aan de corona-maatregelen. Het werd een uitgebreider programma dan in eerste instantie gepland was. Dit concept bleek een verrassend succes te zijn met positieve reacties. Zodoende heeft Cursuscentrum de Schans besloten deze formule voort te zetten.

Het unieke aan Zomers Zijn is dat er voor elke leeftijd iets te beleven valt.

De kracht van een week op de Schans verblijven, is de ervaring om in verbinding te komen met jezelf, andere mensen en de natuur. -Zijn- in het hier & nu! Zorg voor jezelf en elkaar hebben, en laten ontstaan waar jij zin in hebt.

► JA! Ik meld me aan!

Collage_Zomers-Zijn_samen_CursuscentrumdeSchans

In de ochtend hebben de volwassenen en jongeren hun eigen workshops, en worden er voor de kinderen activiteiten georganiseerd door het kinderteam. Hierdoor ontstaan er snel contacten en vinden zowel volwassenen, jongeren als kinderen hun weg en voelen zich snel thuis.

  • De Volwassenen kunnen elke dag kunnen kiezen uit losse workshops met verschillende trainers,
  • voor de 16 t/m 18 jarigen is er een Jongeren-week, en
  • voor de 19 t/m 23 jarigen een Jongvolwassenen-week,
    met een vaste groep en vaste trainers.

► JA! Deze vakantie wil ik niet missen!

ZomersZijn_Jongerenweek_vakantie_CursuscentrumKasteeldeSchans

Een week weg van de sleur van alle dag. Niet na hoeven denken over boodschappen en wat ga ik eten, want deze week staat er 3 keer per dag een heerlijke maaltijd voor je klaar. Dus laat je potten en pannen maar thuis en geniet van onze vegetarische maaltijden.

Voldoende ingrediënten om er een complete en onvergetelijke vakantie van te maken. Een vakantie met ontmoetingen, uitdagingen, warmte van zowel de zon als van de liefdevolle contacten, spelen, plezier, en dit alles met "een lach en een traan".

ZomersZijn2022_collage_datum_aanmelden_CursuscentrumdeSchans

Ben je hier nog nooit geweest en vind je het misschien spannend om alleen te komen, weet dan dat nieuwe mensen bij aankomst ontvangen worden, door iemand van het team, en wegwijs gemaakt. Onze ervaring is dat je snel wordt opgenomen in de veilige, geborgen sfeer van de Schans.

De Schans ligt in een mooie, bosrijke omgeving, grenzend aan Nationaal park de Hoge Kempen. Op het terrein is een zwemvijver, de Bosbeek en 8 hectare bos. Als je het terrein verlaat, bevind je je tussen vele wandel- en fietsroutes. Bij warm weer is het ook heerlijk vertoeven in het natuurzwembad De Wouterbron, welke op loopafstand ligt.

Bekijk hier het programma en de prijzen.

Spreekt Zomers Zijn je aan? Meld je aan en kom genieten van een heerlijke vakantie!

Nodig ook je vrienden uit: https://fb.me/e/1jPEFgoL8

ZomersZijn2022_A5-flyer_CursuscentrumdeSchans

 

facebook.com/cursuscentrumkasteeldeschans  en nodig ook je vrienden uit: https://fb.me/e/1jPEFgoL8