Crowdlending – Jouw financiële steun in de rug

Beste !subscriber_name,

De coronacrisis zit ons allemaal al langer dan een jaar stevig in de weg, waardoor we helaas geen live programma’s mogen verzorgen. Tijdens de afgelopen maanden hebben we plannen gemaakt om sterker uit de crisis te komen.

Eén van de meest ingrijpende projecten waar we mee bezig zijn, is de –langverwachte– verbouwing van de Hoeve, een megaproject waarvan we veel toegevoegde waarde verwachten. Met behoud van de veilige bedding van deze karakteristieke plek, bouwen we een eigentijdse accommodatie met meer comfort en mogelijkheden om nieuwe ervaringen te beleven. Een plek om te kunnen doen waar het bij ons in essentie over gaat: ‘Samen thuiskomen bij Jezelf’.

Helaas ‘eet’ de crisis de reserves die we hadden op, daarom hebben we hulp nodig om de verbouwing te realiseren. De begroting van de verbouwing bedraagt € 125.000, waarvan we inmiddels € 50.000 ontvangen hebben via vele donaties, het vertrouwen van nieuwe aandeelhouders en online activiteiten. Waarvoor grote dank!

Schets_verbouwing-Hoeve_gelijkvloers_CursuscentrumdeSchans

De resterende € 75.000 willen we nu via ‘Crowdlending’ financieren.

We schrijven een lening uit waarmee jij kunt helpen om dit mogelijk te maken. De hoofpunten van deze lening zijn:

  • De inschrijftermijn start vandaag en loopt tot 15 juni 2021.
  • Vanaf 31 december 2022 betalen we je geleende geld in vijf gelijke jaarlijkse termijnen terug.
  • Je ontvangt jaarlijks 3% rente over het geleende bedrag. Je kunt ook opteren voor 0% rente als je alleen het geleende geld terug wilt ontvangen.
  • We leggen de lening vast in een contract zodat er maximale transparantie is.
  • Om onze administratieve last te beperken, kun je meedoen vanaf € 1.000,-.

Collage_verbouwing_2021-04_CursuscentrumdeSchans

Ja-inschrijving-lening_CursuscentrumdeSchans

Met bovenstaande knop of de link hierna kom je op de inschrijvingspagina voor de lening, daar vind je ook een voorbeeld van het contract en kun je je ook direct aanmelden. Als je vragen hebt, kun je die gerust mailen. We zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

We zijn enorm dankbaar voor de enorme betrokkenheid en liefdevolle contacten in de afgelopen periode. Dat maakt dat we met vertrouwen dit verzoek aan jou voorleggen.

Wil jij financieel mee investeren in de toekomst van Cursuscentrum de Schans, in 'Samen thuiskomen bij Jezelf' ?

Namens de trainers, medewerkers en bewoners,

Kerstin Achtenberg
Bestuurder van Cursuscentrum de Schans

PS. Mocht je niet willen of kunnen inschrijven op de lening en je toch financieel wilt ondersteunen, dan kan dat altijd nog via nieuwe dakpannen te adopteren of een donatie te doen.

PSS. Mocht je zelf niet in de situatie zijn om mee te doen aan de crowdlending, maar ken je iemand die dat wellicht wel zou willen… delen en doorsturen mag!

Schets_verbouwing-Hoeve_verdieping_CursuscentrumdeSchans

Cursuscentrum de SchansSamen thuiskomen bij Jezelf

facebook.com/cursuscentrumkasteeldeschans