Trainers

Jannie Grijzen

Jannie Grijzen

Sinds 1999 ben ik werkzaam als lichaamsgericht trainer/therapeut en verbonden aan curuscentrum De Schans. Naast individuele sessies begeleid ik Tantra voor Koppels; Op adem komen, De Ontdekking -3daagse en de trajecttraining De Ont-dekkingstocht .

Persoonlijke sessies mogelijk

Marcel Swelsen

Marcel Swelsen

Mijn allergrootste passie betreft de man-vrouw dynamiek.

Persoonlijke sessies mogelijk

Kerstin Achtenberg

Kerstin Achtenberg

Het is mijn passie mensen de veiligheid en ondersteuning te bieden om, met de voeten in de modder en het hoofd in de wolken, alle facetten van zichzelf te omarmen. Dat wat er nu in je leeft is de ingang naar je zelf.

Persoonlijke sessies mogelijk

Anoek Backer

Anoek-Backer_CursuscentrumdeSchans

Sinds 2009 geef ik met veel plezier en passie verschillende cursussen op Cursuscentrum de Schans. Daarnaast werk ik, naast mijn werk in de het onderwijs, voor mijn eigen bedrijf VIER (www.vier4.nl - onderwijscoaching, begeleiding, training en leiderschap).

Persoonlijke sessies mogelijk

Monique Mizee

Monique Mizee

Sinds 1998 begeleid ik met passie en liefde cliënten in mijn praktijk ruimte aan huis. Gestart met uiterlijke verzorging, massage en Reiki, nu zowel individuele begeleiding als relatie begeleiding.

Persoonlijke sessies mogelijk

Albert Mizee

Albert Mizee

In mijn werk als glasinstrumentmaker werken mijn handen en hoofd intensief samen. In 2005 tijdens een echtgenoten weekend ontdekte ik dat ook mijn hart en de rest van mijn lijf het nodige te zeggen hebben. Het heeft toch nog even geduurd voordat ik erop vertrouwde wat mijn hart te zeggen had.

Maud Offermans

Maud Offermans

In 1979 heb ik een plek in deze wereld ingenomen. Mensen hebben mij altijd geboeid, ook in mijn loopbaan in het toeristisch bedrijfsleven waar ik werkzaam was als gedreven verkoopspecialist, docent en coach. 

Petra Groeneboer

Petra-Groeneboer_CursuscentrumdeSchans

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor aanraken. Toch ben ik twintig jaar met plezier in de automatisering werkzaam geweest.

Persoonlijke sessies mogelijk

Pim van Haren

Pim-van-Haren_CursuscentrumdeSchans

In 2007 ben ik op Cursuscentrum de Schans gaan Ont-Dekken. Ik had vragen waarvan ik de antwoorden niet meer kon bedenken. Ik werd nieuwsgierig waarom ik steeds terugviel op volharden en volhouden, terwijl dat niet meer altijd opleverde wat ik wilde.

Fred Alebregtse

In mijn persoonlijke ontwikkeling was Emotioneel Lichaamswerk het voertuig waarmee ik werkelijk verder kwam. Daarvoor was ik vooral gericht op het begrijpen van mijn gevoelens, zodat ik die onder controle kon krijgen.

Persoonlijke sessies mogelijk

Dimphy van Alphen

Dimphy-vanAlphen_CursuscentrumdeSchans

Ik heb een groot deel van mijn leven gezocht, eerst als verpleegkundige in het ziekenhuis, stervensbegeleiding, (jeugd)gevangenis, het vluchtelingenwerk, als leraar verpleegkunde en ook in Amerika en Afrika.

Persoonlijke sessies mogelijk

Ton de Pagter van Maris

Ton de Pagter

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als gediplomeerd Ervaringsdeskundig Begeleider bij GGZ.

Els Bloemen

Els-Bloemen_CursuscentrumdeSchans

In 2004 kwam ik voor het eerst op Kasteel de Schans. Mijn lijf helemaal vast en mijn hoofd erg in de war, vastbesloten om daar beweging in te krijgen.

Olivier Winants

Olivier-Winants_trainer_CursuscentrumdeSchans

Ik ben mensenrechten-jurist van opleiding en ben 10 jaar werkzaam geweest als juridisch en politiek adviseur in de Europese Instellingen te Brussel, vooraleer ik me helemaal in het persoonlijke helingswerk heb gestort.

Persoonlijke sessies mogelijk