Betalen & Annuleren


De prijs van een cursus bestaat uit de verblijfskosten en uit de cursuskosten. Onderstaande bankrelatie is alléén bestemd voor het overmaken van uw verblijfskosten. De cursuskosten betaalt u aan de trainer. Deze gegevens vindt u op de bevestigingsbrief die u ontvangt nadat u zich heeft ingeschreven.
Vaak is in overleg een betalingsregeling met meerdere termijnen mogelijk.

Bankgegevens Kasteel de Schans BV

Kasteel de Schans BV
Kasteelstraat 18
3680 Opoeteren – België
tel: 0032 (0)89 - 62 92 62
email: info@kasteeldeschans.com
website: www.kasteeldeschans.com
BTW-nr.: BE 0809 716 309

IBAN: BE66 0015 7538 1343
BIC: GEBABEBB

Vermeld telkens duidelijk uw naamklantnummer en cursuscode van de cursus waaraan u deelneemt.

Aanbetaling- en annuleringsregeling

Wie zich bij Cursuscentrum de Schans inschrijft, gaat akkoord met de volgende aanbetaling- en annuleringsregeling:

  • de aanbetaling bedraagt voor zweethutten en dagcursussen € 50,- voor een meerdaagse cursus € 100,- en voor een traject € 300,-
  • de eerste € 50,- van de aanbetaling geldt als inschrijfkosten die je altijd verschuldigd bent en die in geval van annulering ook niet worden terugbetaald
  • bij annulering binnen 30 dagen vóór aanvang van de training wordt 20% van de totale kosten in rekening gebracht
  • bij annulering binnen 14 dagen vóór aanvang van de cursus wordt 50% van de totale kosten in rekening gebracht;
  • als je tijdens de cursus of het verloop van een traject de deelname tussentijds beëindigt, blijf je de totale kosten verschuldigd van de cursus/traject.
  • annuleren doe je altijd schriftelijk (per brief of per mail)

Aangepaste annuleringsregeling tijdens corona-sluiting

Deze aangepaste regeling geldt voor alle activiteiten die niet door kunnen gaan vanwege de door de overheid bepaalde maatregelen in verband met het coronavirus. Als een activiteit hierdoor niet door kan gaan, ontvang je daarover bericht via mail. Er zijn een aantal opties waaruit je kunt kiezen:
 

1 – Als wij weer van start zijn, zullen we de planning bekijken en beslissen of de cursus waarvoor jij je hebt ingeschreven op een ander tijdstip door kan gaan.

2 – Als dat niet lukt kun je jouw deelname ook doorschuiven naar een ander moment waarop de betreffende cursus later in dit jaar of volgend jaar al gepland staat. Je kunt op onze website kijken wanneer deze cursus weer gegeven wordt.

3 – Past die datum niet voor je, dan zou je De Schans helpen door een andere cursus te kiezen die jou ook aanspreekt. Het bedrag van de verblijfskosten en het cursusgeld boeken we dan intern om.

4 – Lukt het niet om een andere passende datum of cursus te vinden, dan zou je ons helpen als je het bedrag dat je nu aan verblijfskosten en cursusgeld betaald hebt, als tegoed laat staan om op een later tijdstip aan een willekeurig andere cursus te besteden. Als je hiervoor kiest zullen we je een mail sturen met de bevestiging van je tegoed.

5 – Als dat voor jou niet kan, dan betalen we je de verblijfs- en cursuskosten terug. Vermeld dan alsjeblieft je rekeningnummer bij je antwoord. Daarmee maak je ons werk een stuk makkelijker.

6 – Mocht je de Schans willen steunen in deze tijd waarin onze inkomsten volledig wegvallen, zijn we je heel dankbaar als je een zelf te bepalen deel van het betaalde bedrag wilt doneren. Laat dan weten hoeveel je wilt doneren. Dan storten we het overige bedrag retour.

Als je vragen hebt, horen we het graag.