Jaaahhh – We gaan weer van start

Beste !subscriber_name,

De zon schijnt, de vogels fluiten, het gonst en het beweegt op de Schans, en wij popelen om weer van start te gaan. Dat kan binnenkort weer!

Vanaf 9 juni mogen we weer open!

ZomersZijn_CursuscentrumdeSchans_Welkom

Alles is gepoetst, kasten weer gevuld, muziek en koffie/thee staan klaar. Wij zijn klaar om jullie met een warm hart te ontvangen. Weer samen zijn, met alles wat er is. Delen van vreugde en verdriet, van gemis en verlangen. Weer genieten van elkaars aanwezigheid.

We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in ons aanbod:

 

Bij het basisweekend ELW® gebruiken we het lichaam als meest directe instrument. Door de focus naar het lichaam te brengen en het hoofd juist los te laten kan er veel waardevolle informatie opgedaan worden, vaak meer dan het hoofd ooit kan bedenken.
Trainer: Maud Offermans
Meer lezen, info en aanmelden voor ELW® Basis

 

Hoe jouw vorm van rouw eruit ziet, is heel persoonlijk. Het is afhankelijk van wat je hebt meegemaakt en hoe je in je verleden bedding van ouders/grootouders hebt ervaren. Is er onverwerkte rouw in jouw leven? Dat is allemaal van grote invloed op het verwerkingsproces van jouw verlies. Er is geen hechting zonder rouw… (Cursus zonder overnachting)
Trainer: Monique Mizee
Meer lezen, info en aanmelden voor Licht op Rouw (Utrecht NL)

 

Deze cursus is bedoeld voor liefdesrelaties. Wie ben jij, en wie ben jij in je relatie? Is dit wezenlijk anders? In hoeverre pas je je aan en kan je bij jezelf blijven in jullie relatie? Heb jij het verlangen om je relatie te verdiepen?
Trainers: Monique & Albert Mizee
Meer lezen, info en aanmelden voor de wachtlijst

 

Drie-daagse met Systemisch werk, Innerlijk kind en Emotioneel Lichaamswerk®. Er kunnen momenten zijn dat jij je afvraagt wat maakt dat je niet leeft zoals je zou willen leven. Wat en/of wie houdt je tegen? Of je voelt je niet tevreden en vraagt je af wat daarvan de oorzaak is. In De Ont-dekking krijg je ondersteuning in het onthullen van jouw leven tot nu toe.
Trainer: Jannie Grijzen
Meer lezen, info en aanmelden De Ont-dekking

 

Deze 4-daagse is voor mensen die eerder deelnamen aan de Basiscursus Vasthouden en Loslaten. In deze dagen zakken we graag nog wat dieper in de eerder aangeboden materie, zoeken we graag samen verder naar hoe we vrijer kunnen worden in het openen en sluiten, in het spelen en in het verstillen, in het jezelf laten zien en de ander ontmoeten, zodat heling op diepere lagen mogelijk wordt.
Trainers: Kirsten Mintjens en Geert Hulsemans
Meer lezen, info en aanmelden voor Vasthouden en Loslaten Verdieping

 

Zomers Zijn betekent 1 en/of 2 weken verblijven –Zijn– op het domein van Kasteel de Schans.
Alleen, met vrienden of met je gezin. Je kunt komen kamperen met tent, caravan of camper of een kamer huren in het Koetshuis. In deze week kun je tot rust komen, genieten van de mooie natuur, oude bekenden ontmoeten, nieuwe mensen leren kennen. Op een ontspannen manier samen gezelligheid ervaren zonder dat er iets moet. Tijd voor jezelf, om op te laden en plezier te hebben.

In de ochtend is er een scala aan losse workshops waar je aan kan deelnemen zoals:

  • Licht op rouw
  • Contact & intimiteit/tantra
  • Lichaamswerk
  • Opstellingen
  • en veel meer

Meer lezen, info, accommodatie en aanmelden voor Zomer Zijn

 

 

Kijk ook naar de agenda op de website en neem een kijkje op de pagina met coronamaatregelen.
 

 

Bekijk de online versie van deze Schanskrant.

 

Cursuscentrum de Schans – Samen thuiskomen bij Jezelf

 

Zomers-Zijn_CursuscentrumdeSchans

 

facebook.com/cursuscentrumkasteeldeschans