De Ont-dekking

3-daagse met Systemisch werk, Innerlijk kind en Emotioneel Lichaamswerk®

Er kunnen momenten zijn dat jij je afvraagt, wat maakt dat ik niet leef zoals ik zou willen leven. Wat en/of wie houdt je tegen? Of, je voelt je niet tevreden en vraagt je af wat daarvan de oorzaak is.

In De Ont-dekking – Een nieuwe stap krijg je ondersteuning in het onthullen van jouw leven tot nu toe.

De 3-daagse wijst je de weg naar dingen die je (vaak) al wist en die je nooit bewust een plaats hebt kunnen geven. Je gaat lijfelijk ervaren welke gevoelens je sturen, wat je blokkades zijn, welke overtuigingen en gedragspatronen je hebt ontwikkeld en die je belemmeren om te leven zoals je zou willen leven. Deze zijn vaak ontstaan in je gezin van herkomst. Systemisch Werken kan je inzicht geven in de (vaak onbewuste) verstrikkingen uit jouw geschiedenis. Je gaat ontdekken wie je in essentie bent: met je schaduw- en lichte eigenschappen, met je sterke- en zwakke kanten.  

 Ont-dekking_hand-kind_CursuscentrumdeSchans

Je wordt je bewust van hoe jouw geschiedenis invloed heeft gehad op hoe je nu in het leven staat. Door dit aan te nemen en met mildheid naar te kijken, leer je stappen te maken om de verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven. Van je 'gebonden' voelen aan je familiesysteem ga je 'verbinding' voelen. Er ontstaat ruimte en energie om als volwassene keuzes te maken om wat er nu is in je leven.

Emotioneel Lichaamswerk®, ademen, systemisch werk (familieopstellingen) en Innerlijk Kind-werk worden ingezet om je bewustwordingsproces op gang te brengen en/of te verdiepen.

In deze mini ontdekkingsreis op weg naar een nieuwe stap, wordt compassievol begeleid door Jannie Grijzen.


Naast deze 3-daagse is er ook De Ont-dekkingstocht, een traject van 3 blokken, waarin je jouw pad van bewustwording verderzet, en jezelf nog beter gaat zien als 'heel'.Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (We kunnen helaas geen vragen beantwoorden, gesteld hieronder in het veld "Deel je ervaringen".)

Datums

De Ont-dekking – Een nieuwe stap
20 jan 2023 - 10:00 tot 22 jan 2023 - 17:00

Trainer(s)

Jannie Grijzen

Prijs: 
€  485,00

Incl. verblijf en maaltijden

Datums

De Ont-dekking – Een nieuwe stap
29 sep 2023 - 10:00 tot 1 okt 2023 - 17:00

Trainer(s)

Jannie Grijzen

Prijs: 
€  510,00

Incl. verblijf en maaltijden

Trainers

Jannie Grijzen

Jannie Grijzen

Sinds 1999 ben ik werkzaam als lichaamsgericht trainer/therapeut en verbonden aan curuscentrum De Schans. Naast individuele sessies begeleid ik Tantra voor Koppels; Op adem komen, De Ontdekking -3d

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.