De Ont-dekking

3-daagse met Systemisch werk, Innerlijk kind en Emotioneel Lichaamswerk®

Er kunnen momenten zijn dat jij je afvraagt, wat maakt dat ik niet leef zoals ik zou willen leven. Wat en/of wie houdt je tegen? Of, je voelt je niet tevreden en vraagt je af wat daarvan de oorzaak is.

In De Ont-dekking – Een nieuwe stap krijg je ondersteuning in het onthullen van jouw leven tot nu toe.

Ont-Dekking_CursuscentrumDomeinDeSchans

De 3-daagse wijst je de weg naar dingen die je (vaak) al wist en die je nooit bewust een plaats hebt kunnen geven. Je gaat lijfelijk ervaren welke gevoelens je sturen, wat je blokkades zijn, welke overtuigingen en gedragspatronen je hebt ontwikkeld en die je belemmeren om te leven zoals je zou willen leven. Deze zijn vaak ontstaan in je gezin van herkomst. Systemisch Werken kan je inzicht geven in de (vaak onbewuste) verstrikkingen uit jouw geschiedenis. Je gaat ontdekken wie je in essentie bent: met je schaduw- en lichte eigenschappen, met je sterke- en zwakke kanten.

Je wordt je bewust van hoe jouw geschiedenis invloed heeft gehad op hoe je nu in het leven staat. Door dit aan te nemen en met mildheid naar te kijken, leer je stappen te maken om de verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven. Van je 'gebonden' voelen aan je familiesysteem ga je 'verbinding' voelen. Er ontstaat ruimte en energie om als volwassene keuzes te maken om wat er nu is in je leven.

Emotioneel Lichaamswerk®, ademen, systemisch werk (familieopstellingen) en Innerlijk Kind-werk worden ingezet om je bewustwordingsproces op gang te brengen en/of te verdiepen.

In deze mini ontdekkingsreis op weg naar een nieuwe stap, wordt compassievol begeleid door Monique Mizee en Marcel Brandsen.


Naast deze 3-daagse is er ook De Ont-dekkingstocht, een traject van 3 blokken, waarin je jouw pad van bewustwording verderzet, en jezelf nog beter gaat zien als 'heel'.► Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (Stel GEEN vragen in het veld "Deel hier je ervaringen", onderdaan deze pagina. Daar kunnen we je vraag helaas niet beantwoorden, en dat zou jammer zijn.)

Datums

De Ont-dekking – Een nieuwe stap
17 jan 2025 - 10:00 tot 19 jan 2025 - 17:00

Trainer(s)

Monique Mizee
Marcel Brandsen

Prijs: 
€  545,00

Incl. overnachting en maaltijden

Datums

De Ont-dekking – Een nieuwe stap
25 apr 2025 - 10:00 tot 27 apr 2025 - 17:00

Trainer(s)

Monique Mizee
Marcel Brandsen

Prijs: 
€  545,00

Incl. overnachting en maaltijden

Trainers

Monique Mizee

Monique Mizee

Sinds 1998 begeleid ik met passie en liefde cliënten in mijn praktijkruimte aan huis. Gestart met uiterlijke verzorging, massage en Reiki, nu zowel individuele begeleiding als relatiebegeleiding.

Marcel-Brandsen_Trainer_DomeinCursuscentrumdeSchans

Marcel Brandsen

Mijn naam is Marcel Brandsen, en ik beschouw mezelf als een echte Schans-er. Ik heb vele trajecten als deelnemer doorlopen.

Ervaringen van anderen

Ik kan de driedaagse de Ontdekking aanbevelen aan iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en oude patronen wil doorbreken. Jannie is een lieve heldere begeleidster waarbij je je direct op je gemak voelt en je comfortabel bent om je open te stellen. Ook al lijken sommige oefeningen een grote berg, door het stapje per stapje aan te pakken, begeleidt Jannie je er warmhartig doorheen. Heel helend. (jan. 2023)
Het weekend gaf mij vooral de ruimte om te mogen ervaren en voelen. Ik ben thema's en blokkades tegengekomen waarvan ik al wist dat ze bestonden. Ik kon deze immers al heel goed beredeneren en erover vertellen aan anderen. Maar het écht aangaan, voelen en er juist een keer geen woorden aan geven, was voor mij net het stapje dat ik nodig had. Zeker niet gemakkelijk, confronterend en uit mijn comfortzone en daarom dus belangrijk. Jannie was in mijn ogen heel professioneel, warm en hield rekening met de grenzen van alle deelnemers. Samen met haar team van assistenten hebben ze ervoor gezorgd dat het voor mij veilig was om me kwetsbaar op te stellen en af en toe ook lekker te spelen! (jan. 2023)
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.