Week 3

Midweek 6 augustus – 11 augustus

Midweek 3 van het Vakantieavontuur brengt je via Op Adem Komen liefdevol in contact met de levensenergie. Met Ont-moeten ervaar je dat je van alles mag en dat er niets ‘moet’. Vrouwen op verlof kunnen helemaal tot zichzelf komen bij Vrouw en Vrij zijn.
 

Ont-moeten (door Maud en Karlijn)

Herken je het gevoel, dat je de eerste dagen van je vakantie nodig hebt om af te kicken van alle stress, drukte en “moeten?”
In deze workshop ga je ontdekken hoe het is om van “ik moet”, “ik wil” te zeggen en te voelen hoe je lichaam daarop reageert. 

meer

Op Adem Komen (door Jannie)

In de cursus Op Adem Komen kun je tijdens je vakantie gaan ontdekken waar jij je energie vastzet en waar spanningen voelbaar zijn in je lichaam.
Je zult de workshop als bevrijdend, ontspannend en sprankelend ervaren.

meer

Vrouw en Vrij zijn (door Monique en Kerstin)

Tijdens deze midweek ga je spelenderwijs jouw eigen, unieke ‘vrouw zijn’ ontdekken en vieren.

We gaan op zoek naar de verschillende facetten van jouw vrouwelijkheid. Welke leef jij vol en vrijuit? Welke kanten hou je liever verborgen? Wat staat je in de weg om jezelf vrij te geven?

meer

Kinderavontuur

Elke week worden er aan de hand van een thema bosspelen gedaan, behendigheidsspelletjes, knutselen, muziek maken, etc. De activiteiten worden aangepast aan de samenstelling van de groep (grootte, leeftijd, jongens/meisjes). Ook is er ruimte voor eigen inbreng. De thema's zijn elke week weer een verrassing.

In de weken dat er geen tieneravontuur is (midweek 1+3) heeft het kinderavontuur ook een programma voor de oudste kinderen (12-15 jr). Tijdens de ochtenduren in de midweek worden zij meegenomen in activiteiten die deze jongerengroep zal aanspreken.

Het slotweekend, 11 aug t/m 13 aug (Vuurloop weekend)

In het laatste weekend van ons vakantieavontuur vieren we elk jaar dat we een ont-moetingscentrum zijn. We nodigen iedereen uit de zomer met ons af te sluiten en dit jaar doen we dat met een grote vuurloop en andere rituelen daaromheen. Wie zin heeft in een gezellig weekendje Schans en oude of nieuwe vrienden wil te ontmoeten is dit hét moment! Het programma maken we gedurende de voorbereidingsperiode verder bekend.

meer

Schrijf je nu in!